20/03/2006

Inici de la campanya "jove actua"

El proper 24 de març la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell celebrarà la primera jornada del projecte “Jove Actua”, amb el qual es pretén establir un diàleg obert amb els joves del municipi.

L’AJUNTAMENT DE CALAFELL INICIA EL PROJECTE “JOVE ACTUA”
La primera jornada tindrà lloc el 24 de març, a les Dependències de la Platja

Calafell, 16 de març.- El proper 24 de març la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell celebrarà la primera jornada del projecte “Jove Actua”, amb el qual es pretén establir un diàleg obert amb els joves del municipi.
En aquesta jornada, els joves calafellencs, d’entre 15 i 29 anys, podran dir quines són les seves inquietuds o necessitats, i amb quines mancances es troben a l’hora de desenvolupar-se al municipi. Per això, l’ajuntament els ha convidat per carta a cadascun d’ells, així com a les entitats, donada la seva importància en el teixit associatiu de Calafell.
El projecte “Jove Actua” forma part del Pla Local de Joventut 2005-2007 de l’Ajuntament de Calafell, i consisteix en unes jornades obertes a tots els i les joves del municipi, amb l’objectiu de dur a terme actuacions que responguin a les seves necessitats. “Volem sentir la seva veu dels nostres joves, que siguin els protagonistes d’aquestes jornades, i poguem recollir les seves propostes per tal de donar-los una resposta a curt termini”, afirma la regidora de Joventut, Sandra Bou.
L’acte del 24 de març tindrà lloc a les set de la tarda, a les Dependències Municipals de la Platja de Calafell.