30/09/2015

Ja és obert i en funcionament el local cívic per a entitats al Port de Segur

L’espai s’ha guanyat amb la reconversió de l’oficina d’informació turística

El local cívic per a entitats habilitat al Port de Segur ja és obert i en funcionament. El local aprofita un espai ja existent i infrautilitzat, l’oficina d’informació turística, que permet donar una solució immediata a les demandes de les associacions i col·lectius del nucli.

Amb la reconversió del local, una part continua prestant aquest servei als visitants i la resta està a disposició de les associacions. Una de les primeres entitats a traslladar-s’hi ha estat la Penya Blaugrana de Segur, però l’espai resta obert a tothom. En tractar-se d’un espai a compartir, cada entitat tindrà uns dies i unes hores per fer-ne ús. El local està ubicat en un indret, la plaça del Port, al qual l’Ajuntament vol donar vida. A la bona ubicació i la facilitat d’aparcament, hi suma la possibilitat de fer actes a l’aire lliure al seu exterior.

“Una de les promeses electorals d’aquest govern és completar la xarxa de centres cívics i casals. Algunes actuacions, pel seu import econòmic, seran a llarg termini. Mentrestant, aprofitar com a espais participatius locals que ja existeixen i estan infrautilitzats ens permet donar una resposta ràpida a les necessitats de les entitats”, diu l’alcalde, Ramon Ferré.