05/11/2020

La deixalleria mòbil us acosta la recollida de residus reciclables o que necessiten tractament especial

Consulteu els dies o llocs on teniu disponible el servei

L’Ajuntament de Calafell ofereix el servei de deixalleria mòbil, que permet a la ciutadania dipositar correctament determinats residus que sovint acaben al contenidor de rebuig. Són residus que es poden reciclar o que poden ser tòxics i necessiten un tractament especial.

Entre aquests residus que poden dipositar-se a la deixalleria hi ha petits electrodomèstics (planxes, torradores, assecadors...); oli vegetal (cuina); oli mineral (cotxes); fluorescents i bombetes; medicaments i radiografies; dissolvents, pintures i vernissos; aerosols; bateries de cotxe; tèxtil, piles normals i de botó; i joguines.

La deixalleria mòbil us acosta aquesta recollida sense que hagueu de desplaçar-vos a una deixalleria fixa, que en el cas de Calafell és la comarcal, situada a Bellvei, al Parc Industrial dels Masets. Els dies i llocs on podeu trobar la deixalleria mòbil a Calafell són els següents:

Dilluns
El Poble de Calafell, alternativament cada setmana al carrer Andalusia-carrer Cosme Mainé i avinguda Vinya Llarga-carrer Jesús.

Dimarts
La Platja de Calafell, al Mercat (carrer Sant Pere, al costat del pas soterrani).

Dimecres
Segur de Calafell, a la plaça d’Espanya-avinguda d’Espanya, al costat del Pavelló Jaume Vilamajó.

Dijous
Mas Romeu i Calafell Parc, alternativament a la plaça Ricardo Lozano (Mas Romeu) i avinguda Central de Calafell Parc davant de l’antiga llar d'infants.

Divendres
Segur de Calafell, a la plaça Mediterrani.