12/10/2018

La Fundació Bancària “la Caixa” aporta 4.500 euros a l’Ajuntament per ajuts a la infància

L’Ajuntament de Calafell i La Fundació Bancària “la Caixa” han signat un conveni, segons el qual aquesta entitat aporta 4.500 euros que es destinaran ajuts a la infància del municipi. L’aportació que fa la fundació bancària és 2.000 euros més alta que l’any passat, quan en va donar 2.500.

Una part d’aquests ajuts complementaran les beques de menjador escolar, en el cas d’infants que necessitin una atenció alimentària més freqüent que la inclosa en la beca per la seva situació familiar.

El fons aportat per la Fundació de “la Caixa” també es dedicarà a finançar activitats extraescolars, en aquells casos que els serveis socials creguin que sigui positiu per a alguns infants, les famílies dels quals no ho poden costejar. També cobriran determinats ajuts per a les escoles bressol o per a l’escolarització en general.

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Helena Rubio, explica que “garantir l’alimentació de tots els infants del municipi continua sent una de les nostres prioritats, ja que, dissortadament, continua sent necessari”. A més, Rubio afegeix que “també cobrirem altres ajuts que són imprescindibles dins de la gestió de les situacions familiars que tenen molts nens i nenes”.

Més informació

()