19/05/2020

La Fundació “la Caixa” aporta 4.500 euros a l’Ajuntament per ajuts d’urgència per la Covid-19

Renovat el conveni anual de col·laboració, amb l’objectiu d’ajudar a pal·liar els estralls socials de l’emergència sanitària

L’Ajuntament de Calafell i la Fundació “la Caixa” han signat un conveni, segons el qual aquesta entitat aporta 4.500 euros que es destinaran ajuts urgents per la Covid-19. Aquesta entitat, vinculada a Caixabank, fa una aportació anual destinada a causes socials diverses, però enguany, atesa la situació d’emergència sanitària, s’ha decidit que sigui a atendre els estralls socials que està causant.

La tinent d’alcalde d’Igualtat i Drets, Helena Rubio, explica que “aquests diners s’integraran en els fons que s’estan dedicant a ajudar famílies amb vulnerabilitat econòmica”. I diu també: “Benvinguda qualsevol contribució perquè estem en temps molt complicats i falten totes les mans possibles”.

De la seva banda, Alexis Gómez, de la Fundació “la Caixa”, diu: “Estem contents de tornar a col·laborar amb l’Ajuntament de Calafell, i per quart any consecutiu. La finalitat a la qual es destinarà l’aportació quadra amb les prioritats que, com a Fundació, tenim en un moment tan difícil com el present”. Afegeix: “Volem fer constar l’agraïment als nostres clients, que són els que ho fan possible”.

En anys anteriors, l’aportació s’ha destinat a suport a les beques de menjador escolar, a cobrir despeses d’escolarització (escola bressol, extraescolars...) de famílies necessitades i a ajuts a la infància en general.