18/08/2015

La pàgina Facebook de l'Ajuntament supera els 3.000 seguidors

El Twitter municipal és a punt d'assolir els 2.000 seguidors

La pàgina de l'Ajuntament de Calafell a la xarxa social Facebook ha superat els 3.000 seguidors, aquest passat cap de setmana. Amb un creixement sostingut des de fa mesos, Facebook és un dels principals canals pels quals s'informen els calafellencs sobre l'activitat municipal i tot allò que passa al municipi, amb uns índexs d'interacció i abast total força remarcables.

El 59% dels usuaris que segueixen l'Ajuntament a Facebook són dones, i el 41% restant, homes. El segment d'edat més nombrós és el de persones compreses entre 35 i 44 anys, seguit de les que en tenen entre 25 i 34. També aquests dos segments d'edat són els que més interactuen, en aquest cas amb un percentatge femení encara més ampli.

Més de la meitat de seguidors són de fora de Calafell, una dada que té relació amb el perfil de municipi turístic i de segona residència de Calafell. Alguns dels continguts més consultats i compartits són els que inclouen informació gràfica (fotos, vídeos...), així com els referits a l'agenda local d'activitats.

De la seva banda, el compte de Twitter de l'Ajuntament de Calafell és a punt d'arribar als 2.000 "followers" (seguidors).