09/08/2018

A la venda els abonaments per a empadronats per al Festival High Rock-a-billy del proper setembre

Els veïns del municipi poden aconseguir-lo a un preu reduït abans del 31 d’agost

El 18è Festival High Rock-a-billy, que se celebrarà a #Calafell del 5 al 9 de setembre, ha posat a la venda els abonaments a preu reduït per a les persones empadronades al municipi que estiguin interessades a assistir-hi. Els veïns empadronats poden adquirir l’abonament al preu especial de 50 euros, quan l’abonament ordinari en costa 70.

Els interessats s’han d’adreçar a l’oficina de Turisme de Calafell, al carrer Sant Pere 29-31, abans del 31 d’agost, on els indicaran com procedir. És important fer l’adquisició abans del dia 31, ja que després no serà possible.

Aquest festival no ven entrades per a un sol espectacle i l’única forma d’anar-hi és a través de l’abonament per tots els dies. Gràcies al conveni de col·laboració entre els organitzadors i l’Ajuntament de Calafell, els empadronats al municipi poden gaudir d’un preu un 30% més econòmic.

Un esdeveniment internacional

Calafell tornarà a gaudir d’un esdeveniment musical de nivell internacional, considerat el millor d’Europa dels dedicats al popular gènere nord-americà dels 50, i que atreu milers de visitants.

Bandes emblemàtiques provinents dels Estats Units d’Amèrica, Anglaterra o Alemanya, així com dj’s, com Johnny Jean & The Hummdingers, Kick’Em Jenny & The Untameds o The Blue Ribbon Four, entre altres, amenitzaran les nits al pavelló Joan Ortoll i a la sorra de la platja (al costat de l’hotel 4R Miramar).

També hi haurà dos concerts gratuïts i oberts al públic: la Pre Party, al carrer Monturiol, el 5 de setembre al vespre, amb grups en directe; i l’After Party, també al carrer Monturiol, el 9 de setembre, en aquest cas, amb dj’s.