14/10/2015

L'Ajuntament de Calafell supera els 2.000 seguidors a Twitter

És un dels principals canals pels quals s'informen els calafellencs

El compte de l'Ajuntament de Calafell a la xarxa social Twitter ha superat els 2.000 seguidors. L'empenta registrada des de finals del mes d'agost ha estat decisiva per ultrapassar aquest registre. Twitter es confirma així com un dels principals canals pels quals s'informen els calafellencs sobre l'activitat municipal i tot allò que passa al municipi, juntament amb Facebook.

El 65% dels usuaris que segueixen l'Ajuntament a Twitter són homes, i el 35% restant, dones. El 96% són de l'Estat espanyol i, d'aquests, un 57% és de Catalunya (una tercera part només de la ciutat de Barcelona). 

Es connecten a la xarxa tant des de l'ordinador com des de dispositius mòbils. La major part ho fa indistintament, és a dir, des de més d'un dispositiu. El principal aparell usat són els mòbils equipats amb sistema operatiu Android, seguits per ordinadors (tant de sobretaula com portàtils) i per mòbils amb sistema operatiu IOS. En el cas dels telèfons, el primer operador usat pels seguidors del Twitter municipal és Movistar, seguit per Orange, Vodafone i Yoigo.

De la seva banda, la pàgina Facebook de l'Ajuntament va superar els 3.000 seguidors el passat mes d'agost i, des de llavors, no ha parat de créixer. A hores d'ara, està en més de 3.200. L'Ajuntament es mostra satisfet per aquestes xifres, que s'han aconseguit a base exclusivament d'oferir continguts que la ciutadania considera que són del seu interès.