13/01/2021

L’Ajuntament treu a licitació les obres de remodelació de les dependències municipals de la Platja

A la planta baixa s’hi crearà un gran espai d’atenció a la ciutadania i d’informació turística i del patrimoni històric

L’Ajuntament de Calafell ha tret a licitació les obres de reforma de la planta baixa de les dependències municipals de la Platja. Aquest projecte té l’objectiu de crear un gran espai d’atenció a la ciutadania i, a la vegada, d’informació sobre el patrimoni històric i els atractius turístics del municipi.

El projecte té un pressupost de 790.618,96 euros (IVA inclòs). El termini d’execució de les obres, un cop adjudicades, serà de cinc mesos. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 12 de febrer vinent.

“Ja fa temps que havíem començat a consolidar les dependències de la Platja com un edifici administratiu, ja que els anteriors usos culturals i socials s’havien traslladat al centre cívic Cinema Iris. Per això, en el passat mandat ja s’hi van traslladar diferents departaments, aprofitant a la vegada per no renovar lloguers d’edificis aliens”, explica el tinent d’alcalde de Serveis Interns, Francisco Javier Estepa.

Ara es tracta de fer de la planta baixa d’aquest edifici un referent de l’atenció i la informació a la ciutadania i als visitants del municipi. Estepa recorda, a més, que “recuperarem també metres quadrats molt necessaris per garantir la seguretat d’usuaris i treballadors municipals, ja que la pandèmia ha fet evident que calen i caldran espais amplis”. El tinent d’alcalde afegeix: “Aviat podrem normalitzar de nou les nostres vides, però estarem més  preparats per si, en el futur, ens hem de trobar en una situació com la que vivim des de fa prop d’un any”.

Més informació