05/12/2011

Lliurament dels premis literaris “La Mar de Lletres”

David Tudela, en la categoria de Contes de Nadal, David Madueño, en la de Poemes de Mar, i Jordi Cardona, en la de treball de recerca, han estat els guanyadors de l’XI edició dels premis La Mar de Lletres.

David Tudela, en la categoria de Contes de Nadal, David Madueño, en la de Poemes de Mar, i Jordi Cardona, en la de treball de recerca, han estat els guanyadors de l’XI edició dels premis La Mar de Lletres. Els guanyadors van rebre ahir els premis de mans de l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, la regidora de Cultura, Sandra Suárez, i altres regidors del consistori, en un acte celebrat a la Casa Barral.

David Tudela, de Sabadell, va guanyar el Premi Contes de Nadal pel seu conte “Nit de Reis. El premi està dotat amb 600 euros. El segon premi, dotat amb 300 euros, el va guanyar Amadeu Llopard, de Tona, pel conte “Un altre Ulisses torna a casa”.

David Madueño, de Terrassa, va guanyar, amb el poema “Cala Macarella”, el primer premi de Poemes de Mar, dotat amb 400 euros. El segon premi d’aquesta categoria, dotat amb 250 euros, va ser per a Jordi Pla, de Figueres, pel seu poema “Ondulació”.

Jordi Cardona, d’Ogern, va guanyar el primer Premi Recerca Climent Rollan, dotat amb 400 euros, pel treball “Miratges d’un infant”. El segon premi, dotat amb 250 euros, el va guanyar Josep Ontañón, de Sant Esteve de Palautordera, pel treball “Memorial a la Serra de Cavalls”.

Així mateix, el primer premi de la categoria júnior de Contes de Nadal va ser per a Laura Solé, de 16 anys i resident a Barcelona, pel conte “La quarta fotografia”. El segon premi d’aquesta categoria el va guanyar Maria Pérez, de 17 anys i resident a Vic, pel conte “El gran Kukunsko”.

Els Premis La Mar de Lletres estan organitzats per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Calafell. En l’onzena edició que ha tingut lloc aquest any, s’han presentat un total de 133 treballs: 71 poemes, 47 contes, i 15 treballs de recerca.