21/06/2015

Més de 100 atletes participen al campionat Street Workout de Calafell

La plaça Mil·lenari acull una competició semifinal del proper campionat d'Espanya d'aquesta especialitat esportiva

Aquest dissabte, 20 de juny, ha tingut lloc, a la plaça Mil·lenari de Calafell, el campionat de Street Workout Calafell, que ha comptat amb més de 100 atletes participants d'arreu de l'estat Espanyol. Aquest campionat, organitzat per Spartarns Barz de Calafell i l'Ajuntament de Calafell, ha servit com a semifinal de l'stage oficial del campionat d'Espanya.

Els participants del campionat, en les categories de sub18 i sènior, han competit en diverses modalitats, entre elles: la de Freestyle, el premi Hannibal, el premi Màster i el trofeu The Best.

Els guanyadors de les diferents categories i que van amb les despeses pagades a la final d'Espanya, que tindrà lloc a Madrid el proper 27 de juny, són:

Premi Hannibal:

1r. Tudor

Premi Màster:

1r. Pere Coll

Trofeu The Best:

1r. Néstor Gómez

Freestyle Sènior

1r. Samuel Jiménez
2n. Víctor Lorente
3r. Rubén Tobalo

Freestyle Sub 18

1r. Abel Lendinez
2n. Ulises Hidalgo
3r. Roger Jiménez

L'acte de lliurament de trofeus ha anat a càrrec del jurat del campionat format per diversos jutges guanyadors d'altres campionats entre ells: Manel Amaya i Daniel Vega i els membres Spartarns Barz de Calafell. Posteriorment, han tingut lloc diverses exhibicions de workout acrobàtic i s'ha acabat amb una festa per tots els participants.

Calafell compta amb un espai “Workout Park” situat a la Plaça del Mil·lenari que permet fer exercicis d'estiraments, abdominals, equilibri, pectorals i cardiovasculars a l'aire lliure i de manera gratuïta.