01/07/2015

Mor Ferran Rodríguez, periodista històric de Calafell Ràdio

Dol per la pèrdua d'un referent del periodisme local al Penedès

Ferran Rodríguez Font, històric periodista de Calafell Ràdio, ha mort aquest 1 de juliol, als 58 anys, després d’una llarga malaltia. Rodríguez (Sitges, 1957) era un dels professionals més veterans del periodisme local a tot el Penedès i tenia una vinculació directa amb Calafell i la seva emissora municipal des de feia més de vint anys.

La seva faceta més coneguda va ser la radiofònica, però també va treballar a mitjans escrits, va crear diverses publicacions impreses i un digital. Va tocar tots els àmbits temàtics, però era especialment conegut per la informació esportiva. Era una referència per a les entitats esportives de Calafell i durant diverses temporades va esdevenir la veu de les transmissions esportives de l’emissora municipal. La malaltia que se l’ha emportat el va apartar dels micros, però no obstant això es va mantenir actiu, quan podia, fins pràcticament el darrer moment.

L’Ajuntament, Calafell Ràdio i els seus companys expressen el seu dolor i volen fer arribar les seves condolències a la família i els amics.

La cerimònia de comiat es farà demà, 2 de juliol, a les 16 hores, al Tanatori del Vendrell. Hi haurà una vetlla a partir de les 15.30 hores d’avui, al mateix Tanatori.

Imatge: La foto és una transmissió esportiva d'hoquei patins, que Ferran Rodríguez va realitzar des del pavelló del Reus Deportiu la temporada 2013-2014.