23/08/2017

Nova edició del Calafell Shopping Night aquest cap de setmana

Descomptes i oportunitats, amb música i animació al carrer

Calafell celebrarà aquest proper cap de setmana una nova edició del Shopping Night, el certamen comercial estrenat ara fa dos anys i que s’ha celebrat en diverses ocasions amb un gran èxit. La finalitat d’aquesta iniciativa és fomentar les compres, amb oportunitats ofertes en horari nocturn i amb l’al·licient de música en viu i animació al carrer.

Divendres, 25 d’agost, els comerços participants romandran oberts en l’horari més o menys habitual, que a un poble turístic i en ple estiu, ja és força diltatat. I dissabte, 26 d’agost, els establiments seran oberts fins a la mitjanit.

La programació d'animació i d'espectacles serà molt variada i completa. Hi haurà actuacions de jazz i de dixieland, una sessió de zumba i una de ball linial, un espectacle infantil, un espectacle històric...

El Shopping Night és organitzat per l’associació de comerciants i empresaris Fòrum Calafell, amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i el suport de Calafell.tv.

“El comerç local de proximitat necessita campanyes com aquestes per fer-lo atractiu de cara als compradors”, explica la regidora de Comerç, Lluïsa Lastra. “Les edicions anteriors”, afegeix, “han estat un èxit i ara hi tornem, tot dipositant de nou la nostra confiança en aquesta proposta”.