22/05/2020

Noves oficines de l’Ajuntament recuperaran dilluns 25 de maig l’atenció presencial, amb cita prèvia

El jutjat de pau ja torna a ser obert, també amb aquesta fórmula

L’Ajuntament de Calafell continua amb la reobertura de part de l’atenció presencial a la ciutadania, amb cita prèvia. A partir de dilluns vinent, 25 de maig, les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) dels nuclis de la Platja i de Segur ja tornen a obrir portes, sempre amb cites concertades i mesures de seguretat.

La cita pot sol·licitar-se en aquest enllaç: https://citaprevia.gestorn.com/calafell. Intenteu fer servir aquest sistema, per descarregar el telèfon. Us demanem puntualitat ja que, passats 10 minuts de l’hora concertada, la cita caducarà. Només podrà accedir a l'oficina la persona que hagi de fer el tràmit.

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania a intentar fer les gestions que necessitin per canals telefònics i telemàtics, per limitar al màxim les visites i prevenir riscs. L’atenció presencial hauria de ser únicament per a casos en què aquesta fórmula sigui imprescindible. En cas de dubte, el ciutadà pot trucar a l’Ajuntament per buscar una alternativa (977 69 90 09).

D’altra banda, el jutjat de pau de Calafell ja és obert de nou i ofereix atenció presencial, també amb cita prèvia. Cal demanar-la trucant al 977 69 25 08.

Aprofitem per recordar que els serveis socials també han recuperat, des de dilluns passat, l’atenció presencial, amb cita prèvia com en els casos anteriors. Pot sol·licitar-se telefònicament al 977 69 90 09 (extensió 773), de dilluns a divendres laborables de 9 a 14 h) o mitjançant el correu electrònic benestar@calafell.org.