31/08/2019

Oberta una segona inscripció per al Pla de Transició al Treball 2019-2020 de Calafell

Fins al 12 de setembre poden apuntar-s’hi nois i noies, de 16 a 21 anys, que no tinguin l’ESO i vulguin formar-se en una professió

Aquest dilluns, 2 de setembre, s’obre un segon periode d’inscripció per al Pla de Transició al Treball 2019-2020 de Calafell. Aquest veterà programa, que funciona des de fa dues dècades, busca facilitar la incorporació al mercat laboral de joves que no han superat l’ESO.

Fins al dia 12 podran fer-se les inscripcions, a la seu del PTT, al carrer Jaume Pallarés s/n (el carrer de pujada cap a l’Institut Camí de Mar), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Si queden places lliures desprès d’aquest termini, les persones interessades podran apuntar-se fins al 29 de novembre, mentre quedin llocs disponibles.

El PTT és una activitat formativa gratuïta per als usuaris, que organitzen el departament d’Educació de la Generalitat i la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Calafell.


Què és el PTT?

El Pla de Transició al Treball (PTT) és un tipus de programa de formació i inserció (PFI) adreçat a nois i noies d'entre 16 i 21 anys, que no tenen el GESO (Graduat en Educació Secundària Obligatòria) i que, a curt termini, volen formar-se en una professió.

El curs consta de 2 mòduls, amb un total de 1.000 hores:

–Mòduls de formació professional elemental en un perfil específic. Inclou 180 hores de pràctiques en empresa.

–Mòduls de formació general per a la millora de les competències bàsiques necessàries en el món laboral i en la vida quotidiana.

Un cop finalitzat el curs s'obté:

–La certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides.

–Facilitats per a la realització de les Proves d’Accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i l’accés a un centre de formació d’adults per treure’s el Graduat en Secundària.

Quines especialitats s’ofereixen    

Especialitats:

–Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

–Auxiliar de muntatges d'instal·lacions electrotècniques en edificis.

–Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració.

Altres dades

Horari: matins i/o tardes, de dilluns a divendres.

Dates del curs: del 12 de setembre de 2019 al 19 de juny de 2020.

Lloc: Pla de Transició al Treball (carrer Jaume Pallarès s/n)).

Preu: gratuït.

Més informació