22/09/2017

Obertes les inscripcions per a la 2a Cursa Popular de Calafell

La prova, amb tres modalitats, se celebrarà el proper 15 d’octubre

Ja són obertes les inscripcions per a la 2a Cursa Popular de Calafell, que se celebrarà el proper 15 d’octubre, al Port de Segur. Les inscripcions poden fer-se presencialment a la regidoria d’Esports de l’Ajuntament (Avinguda del Vilarenc 2) o en línia al web athleticevents.net.

La Cursa tindrà tres proves diferenciades, sobre uns recorreguts marcats a la plaça del Port i al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, entre la plaça dels Països Catalans i el carrer Manzanares. Són aquestes:

–10 h: circuit de 9 quilòmetres per fer amb marxa nòrdica o caminant. Inscripció: 5 euros.

–12:15 h: circuit de 2 quilòmetres, recomanat per a nens i famílies. Inscripció: 1 euro.

–12:45 h: circuit de 5 quilòmetres, recomanat a partir de 16 anys. Inscripció: 5 euros.

La tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament, Maite González, explica que “aquest esdeveniment esportiu no està pensat per guanyar, sinó per mllorar els objectius personals, com pot ser senzillament acabar la cursa”. Afegeix que “les curses populars transmeten valors com l’esforç, la constància, l’autodisciplina o la superació personal”.

La regidora també diu que “una de les nostres prioritats és fomentar activitats que converteixin Calafell en un referent esportiu i social, i en un exemple de promoció i oportunitats per a la pràctica esportiva”.

L’organització de la Cursa Popular té la col·laboració de Port Segur-Calafell, Sorea, Calafell.tv, Tutto Vision, Jardinería González, Vilarenc Aqua, Atletisme Calafell i Marxa Nòrdica Calafell.

Més informació