14/06/2010

Signat el contracte per la retolació dels carrers de Segur de Calafell

S'hi col·locaran més de 500 rètols. El contracte estipula que els treballs han de començar com a màxim 30 dies després de la signatura del mateix.

L'alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, i responsables de l'empresa JICA, SA han signat aquest matí el contracte per a la senyalització de tots els carrers de Segur de Calafell, senyalització que inclou també Bellamar.

El pressupost de l'obra de confecció dels rètols suma 46.008,85 euros i s'hi col·locaran més de 500 rètols. El contracte estipula que els treballs han de començar com a màxim 30 dies després de la signatura del mateix.

L'alcalde ha apuntat que el procés per a la signatura del contracte ja estava en marxa des de feia temps, com ja s'havia informat repetidament, i que es tracta "de posar el dia" una senyalització a Segur de Calafell que equips de govern anteriors havien descuidat de forma notòria. D'aquesta manera, "l'Ajuntament continua amb la seva decidida política de paliar les necessitats històriques que presenta Segur de Calafell".