25/06/2016

16.781 calafellencs són cridats a les urnes aquest diumenge 26 de juny

Consulteu la ubicació del vostre col·legi electoral

Un total de 16.781 calafellencs i calafellenques són cridats a les urnes aquest diumenge vinent, 26 de juny, per elegir el Congrés dels Diputats i el Senat de la dotzena legislatura espanyola. Podran exercir el seu dret de vot en algun dels nou col·legis electorals existents. És important tenir en compte que, recentment, hi ha hagut canvis d’ubicació de dos col·legis, que ja van aplicar-se en les passades eleccions al Parlament de Catalunya a les generals del passat mes de desembre.

En concret, les persones que a les municipals de l’any passat van votar a l’escola La Ginesta, ara han d’anar a l’Institut La Talaia (carrer Repòs 41 B); i les que van votar a les dependències de la regidoria de Benestar Social, ara han de fer-ho al local habilitat al Port (plaça del Port 1, local C1).

Aquests canvis, com altres que s’han fet en el passat, tenen la finalitat de descongestionar alguns col·legis per evitar les llargues cues que s’hi formaven i per acostar més els locals als votants, sobretot en els barris on la població ha crescut més.

L’Ajuntament de Calafell té a disposició de la ciutadania un aplicatiu que permet consultar, des de la web municipal, quin col·legi electoral correspon a cada votant. N’hi ha prou d’introduir l’adreça de l’elector per veure sobre un mapa on ha d’anar per exercir el seu dret de vot. L’aplicatiu facilita també com arribar des de casa fins al local electoral, a peu o en vehicle, amb diferents formats cartogràfics. Cliqueu aquí.

En les eleccions d’aquest 26 de juny, els col·legis electorals seran els següents:

–Llar d’infants Els Terrossets (carrer Cosme Mainé 1)
–Institut Camí de Mar (carrer Jaume Pallarés 8)
–Casa de Cultura de Cal Bolavà (avinguda de la Generalitat 1)
–Dependències municipals de la Platja (carrer Sant Pere 29-31)
–Escola Mossèn Jacint Verdaguer (carrer Josep Lluís de la Rosa 2-30)
–Pavelló poliesportiu municipal Jaume Vilamajó (avinguda Alemanya 1)
–Institut La Talaia (carrer Repòs 41 B)
–Dependències municipals de Segur (carrer Joan Maragall 30-32)
–Port Segur-Calafell (plaça del Port 1, local C1)