16/09/2015

400 persones participaran aquest curs en el programa 'Posa-hi oli'

Activitat física i dinamització social i cultural per a les persones grans, des de fa setze anys

Unes 400 persones participaran durant el curs 2015-2016 en el “Posa-hi oli”, el programa d’activitat física i dinamització social cultural de la gent gran de Calafell. Aquesta veterana iniciativa calafellenca compleix setze anys amb algunes novetats en el programa ofert a les persones grans.

Entre aquestes novetats, hi haurà un taller teatral per fomentar la sociabilitat de les persones grans i unes activitats en col·laboració amb la Policia local sobre els principals riscos que té aquest col·lectiu tant a casa seva com a la via pública.

“Posa-hi oli”, coordinat per Carme Palau, s’adreça a persones més grans de 60 anys de Calafell, tot i que és obert a usuaris d’altres localitats. “A més de l’activitat física, estan programas un seguit de xerrades, cursos i monogràfics que tenen la finalitat de promoure la qualitat de vida de les persones grans”, explica Carme Palau.

L’oferta d’activitat física està descentralitzada entre els dos pavellons poliesportius municipals i, per a activitat de baixa intensitat, al centre cívic Cinema Iris i a la Llar de Jubilats del nucli del Poble. Els tallers i cursos s’organitzen en altres espais, com la Llar de Jubilats del nucli de Segur. A més, es fan excursions i sortides pel terme municipal i altres indrets, i se celebren les principals festes i tradicions.

Per inscriure’s, cal sol·licitar una entrevista amb la coordinadora del programa, que es farà a la regidoria de Benestar Social, tot trucant al telèfon 977 699 009, extensió 773.