06/09/2019

Calafell celebra aquest cap de setmana la 31a edició del Mercat d’Estocs

Com a novetat, hi haurà una degustació de tapes a diferents restaurants participants

El comerç de Calafell celebrarà el proper cap de setmana, dies 7 i 8 de setembre, la 31a edició del veterà Mercat d’Estocs. Dins de l’horari comercial, els establiments dels principals eixos comercials del municipi oferiran descomptes i grans oportunitats, en una iniciativa impulsada per l’Àrea de Promoció a de l’Ajuntament i les associacions de comerciants Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja.

Com a novetat, diferents restaurants i bars oferiran, durant els dos dies del Mercat, una degustació de tapa més beguda, al preu de 4 euros. Els establiments participants en aquesta activitat complementària són las Brasas, La Vermuteria del Marc, Tapafell, The New Orleans, La Bodegueta del Pa Torrat, Giuseppe, Glops, La Projeta, Conrad’s i A Can Pilis. També hi haurà jocs a la Confraria de Pescadors.

Calafell celebra dos cops l’any el Mercat d’Estocs: un al final de la temporada d’hivern i l’altre, al final de la d’estiu. És una oportunitat per als comerciants per liquidar els estocs de la temporada que acaba. També ho és per als compradors, que poden adquirir productes de qualitat a molt bon preu. Els establiments participants estaran identificats amb un rètol i treuran al carrer els seus taulells.

estocs_tapes