16/12/2016

Calafell se suma aquest cap de setmana a la Marató de TV3

Diverses entitats organitzen activitats per recpatar fons per a l’investigació de l’ictus i de les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

Calafell se sumarà durant tot aquest cap de setmana a la Marató de TV3. Diverses entitats locals han organitzat activitats per a recaptar fons per a aquesta campanya solidària anual, que s’afegeixen a les celebrades en setmanes anteriors..

La Marató celebra enguany la seva 25 a edició i està dedicada a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Cada any 13.000 pateixen un ictus a Catalunya i és la primera causa de mort en les dones i la tercera, en els homes. A més, deixa importants seqüeles al 45% dels supervivents. De la seva banda, les lesions cerebrals i medul·lars per causes traumàtiques causen grans afectacions a la qualitat de vida de les persones que les pateixen

Tot i les millores en els protocols d’actuació, cal seguir investigant per detectar i evitar les causes d'aquestes lesions, minimitzar o, fins i tot, curar les discapacitats que se'n deriven i avançar en les teràpies de rehabilitació física, logopèdica, psicològica i cognitiva.

Aquestes són les activitats de la Marató a Calafell:

 

Dissabte 17 de desembre de 2016

Mercat Vell, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
Ballem per la Marató. Organizem: Crazy Boots, Country la Torre, Silver Bulls Country i Lonestar Dancers
Durant tot el dia es ballarà i es faran workshops de ball. Al matí fins a l'hora de dinar, Balls en Línia Country i Line Dance. I a la tarda fins a les 20 h, tallers de diferents modalitats de balls i esports amb música: Zumba, Shabam, Ceroc, Dansa del Ventre, Hip hop, Patinatge, Gimnàstica Rítmica.

Des del Mercat de Calafell, a les 12 h
Cantada de nadales pels carrers, a diferents punts i amb cloenda al Monument al Pescador.
Organitza: Coral Llebeig

Diumenge 18 de desembre de 2016

Cantera Biker Bar (carretera de Bellvei, km 2), a partir de les 9 h
Calçotada popular i activitats per a tota la família al llarg del dia.
El tíquet de la calçotada val 15 euros i cal fer reserva prèvia al 650 462 491.
Organitza: La Cantera Biker Bar.

Plaça de Catalunya, 12 h
Ballada de sardanes, amb la cobla Lluïssos de Taradell
Organitza: Associació Sardanista de Calafell