18/01/2020

Calafell tornarà a fer promoció turística compartint esforços amb els altres municipis de la Costa Daurada

Signat el conveni Corner per a 2020

Turisme de Calafell ha signat un nou conveni Corner, una veterana iniciativa mitjançant la qual els municipis i agents turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre comparteixen esforços per promocionar-se en els mercats. El Corner arriba enguany a la seva dissetena edició.

Aquest acord permet els seus signats participar de forma conjunta i coordinada al programa de fires internacionals, nacionals i estatals promogudes per l’Agència Catalana de Turisme i a la campanya de publicitat dissenyada per a 2020 pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Els signants compartiran l’esforç de promoció turística, per optimitzar-ne el cost. Els atractius i l’oferta de tots es difondran a les fires i salons de turisme, encara que no hi vagin presencialment.

Enguany, el Corner preveu la participació en cinc fires internacionals, tres fires estatals i una nacional. A més, també inclou altres accions de màrqueting per donar a conèixer els atractius turístics dels municipis participants en els mercats més importants. La inversió global i conjunta serà de 411.335 euros (un 19% més respecte al 2019) dels quals la Diputació de Tarragona assumirà 263.235 euros, xifra que representa un 64% del total.

Gràcies a l’acord, Turisme de Calafell estarà representat a les fires Vakantiebeurs (Utrecht), Fitur (Madrid), Navartur (Pamplona), B.Travel (Barcelona) i Sevatur (Sant Sebastià).

La tinent d’alcalde de Turisme, Lluïsa Lastra, explica que “aquest model de col·laboració, que és pioner a l’Estat, millora l’eficàcia de les accions, augmenta la notorietat de les destinacions i optimitza els recursos econòmics i humans, així com el temps. A més a més contribueix  a augmentar la presència de Calafell en l'àmbit estatal”.

Els signants de l’acord per aquest 2020 són ens públics locals com els ajuntaments d’Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, El Vendrell, i Vila-seca; els consells comarcals del Baix Camp, Priorat i Conca de Barberà-La Ruta del Cister; associacions empresarials i entitats de l’àmbit privat com l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch&Putt, l’Estació Nàutica Costa Daurada, la Cambra de Comerç de Reus, Aquopolis, PortAventuraWorld; i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.