31/01/2019

Campanya comercial de Sant Valentí a Calafell del 2 al 14 de febrer

Amb descomptes i ofertes especials, sopars romàntics, sorteigs d’obsequis...

El comerç de Calafell posa en marxa, del 2 al 14 de febrer, la campanya comercial de Sant Valentí. Els establiments adherits tindran disponible el millor de la seva oferta en moda, calçat, complements i regals, entre altres, amb ofertes i descomptes que cada comerciant decidirà. I alguns restaurants oferiran menús romàntics durant els dies de la campanya.

A més, hi haurà espectacles de carrer. Els dies 9 i 10, uns figurants que encarnaran a Romeu, Julieta, Cupido i altres personatges relacionats amb l’amor, recorreran els carrers comercials oferint petites actuacions teatrals. I a la plaça de la Confraria hi haurà un photocall animat, amb una reproducció d’”El Jardí de l’Amor”, el famós quadre de Rubens.

La campanya comercial de Sant Valentí és una iniciativa de les associacions empresarials Segur Platja, Calafell Poble i Fòrum Calafell i de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. La regidora Lluïsa Lastra recorda que “iniciatives com aquesta tenen com a objectiu dinamitzar el comerç local, sobretot en èpoques de temporada baixa, tot creant atractius per a les compres”.