15/06/2019

El Calafell Fashion Day se celebra aquest dissabte, 15 de juny

Setzena edició de la festa que marca l’inici de la temporada comercial de l’estiu

La Passarel·la de Moda Calafell Fashion Day se celebra aquest dissabte, 15 de juny, a partir de les 10 de la nit, al Passeig Marítim, al costat de la confraria de pescadors. El certamen arriba a la seva quinzena edició i vol esdevenir, com cada any, el tret de sortida de la temporada comercial d’estiu al municipi.

És també una de les desfilades de moda més importants de la demarcació de Tarragona.

Dotze comerços locals hi mostraran els seus millors productes de roba i complements, en una desfilada amb models professionals. També es compta amb la col·laboració de perruqueria i estilisme d’establiments locals. La desfilada té, a més, el suport, d’associacions i col·lectius empresarials i diferents establiments de restauració.

Hi participaran els comerços Diana Shop, Mainland, Mana Mana, Maylu, Maylu Beach, Bondi, Òptica Farmàcia Internacional, Only & Sons, Intim@, Regaliz, Sports Doña Amparo i Món Petit. L’estilisme anirà a càrrec de Perruqueria Mercedes Bergés.

Finalment, hi col·laboren Fòrum Calafell, Restaurant El Olivo, Le Bristot de la Plage, Sa Caleta, Bar Calafell, La Vermuteria del Mar, Cavallets de Mar, Oroma Coffe, Restaurant Giuseppe i Hollywood Beach.

 

fashion