18/11/2020

El ple de Calafell aprova que s’adoptin noves mesures per a la reconstrucció econòmica i social del municipi

També dona ple suport als sectors econòmics i socials afectats per les restriccions decretades per les autoritats sanitàries

El ple de l’Ajuntament de Calafell ha aprovat una proposta del grup municipal del PP perquè s’adoptin les “mesures necessàries per a la reconstrucció econòmica i social del municipi”. L’acord, a més, dona ple suport als sectors econòmics i col·lectius diersos afectats per les restriccions.

Segons la proposta aprovada, les mesures que s’hagin d’adoptar, han d’estar encaminades a “combatre la pandèmia, protegir les famílies, els autònoms i les empreses”. Han d’incloure “una línia d’ajuts per als establiments comercials i de serveis afectats pel tancament de les últimes mesures sanitàries”, segons la portaveu del grup del PP, Maite González.

Pel que fa al suport als sectors afectats, l’acord recorda que es tracta dels negocis de restauració, bars, locals de lleure nocturn, comerços, autònoms, empreses, centres esportius i altres gremis, així com les entitats esportives i culturals, que tenen impedida totalment o parcial la seva activitat econòmica i social.

L’acord recorda que que tots aquests sectors arrosseguen quantioses pèrdues. I afegeix que molts d’ells no han tingut l’oportunitat de refer-se una mica durant al temporada d’estiu, perquè la seva activitat ha estat limitada per unes o altres restriccions.