11/07/2018

Els dos instituts del municipi fan aquest juliol activitats d’estudi assistit

Nova activitat del Pla Educatiu d’Entorn de Calafell

Els dos instituts del municipi, La Talaia i el Camí de Mar, fan aquest mes de juliol sengles activitat d’estudi assistit. És una acció del Pla Educatiu d’Entorn de Calafell adreçada especialment als alumnes amb necessitats d’aprenentatge, per tal que puguin assolir els objectius educatius de cara al setembre.

“Aquestes activitats també busquen afavorir la millora de l’èxit escolar, afavorir la igualtat d’oportunitats i potenciar l’equitat social”, explica la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament, Lluïsa Lastra.

Aquesta iniciativa forma part d’un programa del ministeri d’Educació del govern espanyol, “Proeducar”, per al suport en l’educació i permanència en el sistema educatiu. Aquest programa destina recursos a activitats extraescolars (mesura “Quédate”) i a plans de reforç en les matèries instrumentals com llengües i matemàtiques (mesura “Ilusiónate”), per a l’alumnat d’ESO.

Calafell ha rebut una aportació econòmica per a la realització d’aquestes dues activitats d’estudi assistit a través del departament d’Ensenyament de la Generalitat, amb qui l’Ajuntament té signat un conveni per tirar endavant el Pla Educatiu d’Entorn.


Aquesta actuació està subvencionada pel ministeri d’Educació i Formació Professional del Govern d’Espanya.