12/10/2019

Fins al 20 d’octubre podeu votar en els pressupostos participatius de Calafell per a l’any 2020

La major part de propostes finalistes tenen a veure amb carrers i espais públics, parcs i equipaments animals i instal·lacions esportives

El termini per votar en els pressupostos participatius de l’Ajuntament Calafell per a l’any 2020 continua obert. Fins al proper 20 d’octubre, els ciutadans empadronats majors de 16 anys poden escollir entre les 49 propostes finalistes, les que van superar l’avaluació per part dels serveis tècnics municipals.

Entre les propostes que són a votació, la major part correspon a millora de carrers i places (10 propostes), millora d’equipaments esportius (10 propostes) o creació d’espais per a animals (7 propostes). En alguns casos, aquests darrers espais es proposen combinats amb parcs i jardins. Com a zones exclusivament verdes, poden votar-se 8 propostes. També hi ha 9 propostes sobre espais públics, dues de les quals relacionades amb les platges. Finalment, 5 propostes tenen a veure amb els equipaments.  

Podeu veure el contingut de cada proposta, i la seva valoració econòmica, clicant en aquest enllaç. Recordeu que per votar heu d’estar registrats a la mateixa plataforma i complimentar un senzill tràmit (cliqueu aquí). Cada persona pot votar diverses propostes fins a exhaurir el límit de 500.000 euros. Al pressupost municipal de 2020 s’hi incorporaran les propostes que obtinguin més vots fins exhaurir els 500.000 euros posats a votació. Aquests 500.000 euros corresponen a l’1% del pressupost municipal anual.

Si esteu interessats a saber quines propostes han quedat descartades i els motius, podeu anar a aquest altre enllaç.