13/11/2020

Ja es poden descarregar els bons per fer compres al comerç local

280.000 euros en xecs de descompte per 10 euros cadascun

Des d’aquest 13 de novembre, tothom pot descarregar-se els bons per fer compres al comerç local, que promou l’Ajuntament de Calafell. Heu de visitar el web bons.calafell.cat per poder obtenir 6 bons de 10 euros cadascun, per persona. Cal ser major d’edat, però no és imprescindible estar empadronat al municipi.

Es tracta de xecs de descompte, que s’aplica en mateix moment de la compra. Per cada 30 euros de compra en els establiments adherits a la campanya, el client se n’estalviaria 10, usant un dels bons. Però pot anar acumulant per trams de 30 euros. Per exemple, si la compra puja 60 euros, podran fer-se servir dos bons.

La campanya estarà activa fins al 9 de desembre. Segons explica la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, “els descomptes poden ser molt útils per anticipar, per exemple, les compres nadalenques”.

Aquesta mateixa setmana, la ciutadania ja podrà baixar-se els bons, des del mateix web, perquè la campanya estarà activa del 13 de novembre al 9 de desembre. Cada persona podrà obtenir 6 bons, amb un total de 60 euros de descomptes.

280.000 euros d’inversió, 800.000 de repercussió

L’Ajuntament llança 28.000 bons, la qual cosa significa “una injecció directa de 280.000 euros al sector comercial, de serveis, hostaleria i turisme”, segons Lluïsa Lastra. Comptant que cada euro d’aquesta campanya en genera un total de tres, la repercussió de la iniciativa arribarà a més de 800.000 euros.

L’objectiu dels bons és triple: fomentar el consum als establiments de Calafell, augmentar els ingressos dels establiments adherits i aprofitar l’avinentesa per una campanya de promoció dels establiments, serveis i productes.

“El suport al teixit econòmic local rep una nova empenta, després de les convocatòries d’ajuts directes, el finançament de campanyes de promoció comercial i la creació d’un portal de comerç electrònic per als establiments”, afegeix Lastra.