25/02/2021

Josep Mañé i Lluís Espuis, reelegits com a jutge de pau titular i jutge de pau suplent

Aprovades les respectives designacions per als propers quatre anys

El ple de l’Ajuntament de Calafell ha elegit, per unanimitat, Josep Mañé Matinero com a nou jutge de pau per als propers quatre anys. Lluís Espuis Morera serà el jutge suplent durant aquest mateix període. Tots dos ostentaven els respectius càrrecs fins ara i, per tant, han estat reelegits.

Mañé va néixer a Calafell el 1953 i és treballador de banca jubilat. Va ser molts anys col·laborador de Calafell Ràdio. Va ser elegit jutge de pau, per primera vegada, el maig de 2016.

De la seva banda, Espuis té 54 anys i va nàixer a Barcelona. És llicenciat en Farmàcia i es dedica professionalment a aquest sector. Es va incorporar com a jutge de pau substitut l’abril de 2019, per la renúncia de l’anterior suplent, Antoni Casanova Guirau.

De l’acord se’n donarà compte al jutjat degà del Vendrell,  per tal que l’elevi a la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i procedeixi al nomenament.

Recordem que la seu del jutjat de pau és a les dependències municipals del nucli de Segur, al carrer Joan Maragall 30-32. La renovació de càrrecs al jutjat de pau de Calafell es fa el mateix any que aquesta institució compleix 150 anys d’història al municipi, ja que va ser creat l’any 1871.