31/07/2018

La biblioteca de Calafell oferirà un servei mínim a l’Iris mentre es fa el trasllat

A partir de dilluns vinent, sala de lectura i altres serveis bàsics en horari de matí i tarda

La biblioteca “Ventura Gassol” de Calafell tanca demà les seves portes en les dependències que ha ocupat des que va crear-se, fa 31 anys. Així comença el trasllat al nou edifici del nucli antic, on es preveu obrir durant la tardor. Mentrestant, la biblioteca oferirà un servei mínim als seus usuaris, que a partir de dilluns vinent estarà disponible al centre cívic Cinema Iris.

A l’Iris hi haurà una sala de lectura, ambdiaris i una selecció de revistes, així com una selecció de llibres i revistes infantils. També hi haurà espai per a estudi o treball, connexió wifi i accès a ordinadors i impressora. S’hi traslladen també les activitats infantils setmanals previstes per aquest mes d’agost. No és possible oferir més obres de lectura, ni servei de préstec, perquè el fons actual ha de ser recollit, embalat i transportat a la nova biblioteca.

Inicialment, aquest servei bàsic funcionarà del 6 d’agost al 8 de setembre, de dilluns a dissabte. L’horari serà de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Excepcionalment, els dies 6, 8, 11 i 13 d’agost, el servei començarà a les 11 del matí. I el 15 d’agost, dia festiu, estarà tancat.

A més, a l’Iris s’hi faran les següents activitats durant el mes d’agost:

9 d’agost, a les 18.30 h
Storytelling and games in english
amb Isabella Dicaprio

16 d’agost, a les 18.30 h
Amanida de contes
amb La Porta de Fusta

23 d’agost, a les 18.30 h
Manualitats d’estiu
amb Laura Pérez

30 d’agost, a les 18.30 h
Manualitats d’estiu
amb Laura Pérez

A partir del 9 de setembre hi haurà un nou horari per a aquest servei mínim, que es donarà a conèixer en aquell moment. S’intentarà que sigui al mateix centre cívic Cinema Iris, mirant de compatibilitzar-ho amb la programació d’activitats d’aquest equipament. Funcionarà fins a l’obertura definitiva de l’edifici del Sindicat, al nucli antic, que es farà a la tardor, quan es completi el trasllat.

De la seva banda, l'actual biblioteca de Segur (carrer Dinamarca 8) fa horari d'estiu, de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores. Actualment s'està construint una nova biblioteca a la zona del Port, que tindrà 500 metres quadrats de superfície i anirà acompanyada d'un centre cívic, de 1.000 metres quadrats més.