07/10/2019

La meitat de les propostes presentades als pressupostos participatius de Calafell passa a la fase final de votació

La ciutadania pot votar entre el 7 i el 20 d’octubre a la plataforam electrònica decidim.calafell.cat

La meitat de les propostes presentades per la ciutadania als pressupostos participatius de l’Ajuntament de Calafell per a 2020, han passat a la fase final de votació, que comença aquest dilluns, 7 d’octubre. De les 108 propostes originals, 49 han passat el tall de la fase d’avaluació, en la qual els serveis tècnics municipals han determinat si les idees eren viables i complien les condicions dels pressupostos participatius.

Entre les propostes de la ciutadania destaquen la creació de parcs i jardins i d’espais per a animals (“agilities” i pipicans) i millores i reparacions a les vies públiques (voreres, asfaltat, aparcaments...), entre altres. Podeu consultar les propostes finalistes, amb la seva descripció i el seu import econòmic, clicant en aquest enllaç.

La votació es farà fins al 20 d’octubre. Serà exclusivament digital, a través de la plataforma electrònica de participació decidim.calafell.cat. Poden votar les persones més grans de 16 anys empadronades al municipi. Cada persona pot votar diverses propostes fins a exhaurir el límit de 500.000 euros. Per això, cal registrar-se en la plataforma electrònica.

Al pressupost municipal de 2020 s’hi incorporaran les propostes que obtinguin més vots fins exhaurir els 500.000 eurosposats a votació. Aquests 500.000 euros corresponen a l’1% del pressupost municipal anual.