13/02/2020

La Nit de Campions honorarà els esportistes locals i reinaugurarà el pavelló Joan Ortoll

Acte especial d’homenatge als històrics de l’hoquei i el patinatge artístic

Calafell retrà homenatge públic als esportistes locals en la Nit de Campions que se celebrarà aquest divendres 14 de febrer. En aquesta festa es farà la reinauguració del pavelló Joan Ortoll, un cop remodelat. I, a més, hi haurà un acte especial d’homenatge als històrics de l’hoquei i el patinatge artístic del Club Patí Calafell, una de les entitats esportives més veteranes del municipi.

Els esportistes reconeguts seran 114. Han estat proposats per les entitats i clubs. I d’entre aquests, un jurat ha escollit el millor esportista i la millor esportista de l’any. A més, es lliuraran sis premis especials: tres d’individuals i un a una entitat, per la trajectòria; un al patrocini esportiu; i un més a la gestió esportiva i solidaritat.

Pel que fa a l’homenatge al món del patí, es lliurarà una petita obra escultòrica de l’artista Roser Oter a 188 persones. Són els esportistes que al llarg de la història del Club Patí Calafell han jugat al primer equip d’hoquei o, en el cas del patinatge artístic, han participat com a mínim en un campionat d’Espanya. En realitat, els 188 honorats són els que han confirmat l’assistència, ja que la suma d’aquestes persones s’acosta a 300. Són els noms que figuren inscrits a l’exterior del pavelló, a les façanes est i oest.

Un moment especialment emotiu de la gala serà l’homenatge als pioners de l’hoquei local, els integrants del primer equip que va practicar aquest esport a Calafell. La meitat ja són difunts i seran els seus familiars els que recullin el reconeixement.

La Nit de Campions començarà de cara al públic a les 20 hores, a la pista principal del pavelló Joan Ortoll. Prèviament, a les 19 hores, es farà l’homenatge als històrics de l’hoquei i el patinatge artístic, obert a les persones honorades i les famílies.

La gala es transmetrà en directe, per streaming, tant a Calafell.tv com a la pàgina facebook de l’Ajuntament, de forma que podrà seguir-la tothom que vulgui, encara que no hi vagi.