09/09/2018

La periodista Cati Morell pronunciarà la glossa de la Diada Nacional a Calafell

Actes el dia 10 i 11, al Castell i a la plaça Països Catalans

La periodista Cati Morell pronunciarà la glossa de la Diada Nacional a Calafell, en el tradicional acte que se celebra la nit abans al Castell de la Santa Creu. Morell és la corresponsal al Penedès del diari El Punt Avui, i col·labora amb altres mitjans de comunicació i treballa ambé en el món de la comunicació d’empresa. És llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’acte del Castell se celebrarà el 10 de setembre, a partir de les 19 hores. A més de la glossa, hi haurà una intervenció de l’alcalde, Ramon Ferré. També un concert del duo 2Funky, format pel cantant, compositor i pianista Martin Fërler i el guitarrista Reevan Trupin, que toquen soul i música popular: El concert tancarà el cicle Sonaestiu 2018, que inclou les Nits al Castell i el Festival de Música del Baix Penedès.

L’acte acabarà amb el Cant dels Segadors, l’himne nacional de Catalunya.

L’ofrena floral

De la seva banda, l’Onze de Setembre tindrà lloc l’ofrena floral al Monument als Presidents de la Generalitat, a la plaça dels Països Catalans. L’ofrena començarà a les 10 del matí. Les entitats i col·lectius que vulguin participar-hi no cal que s’inscriguin prèviament: n’hi ha prou d’anar-hi, però es demana que ho facin amb antelació per facilitar el treball de l’organització.
 
En acabar l’acte, la Coral infantil Llebeig interpretarà el Cant dels Segadors. Tot seguit, hi haurà una exhibició del Bot Salvavides de Calafell i una ballada de sardanes.