10/10/2020

L’Ajuntament ofereix un curs virtual de formació en violències masclistes

Adreçat a persones i entitats interessades en l’abordatge d’aquest fenomen

L’Ajuntament de Calafell ha organitzat un curs virtual sobre violències masclistes, adreçat a persones interessades a formar-se en l’abordatge d’aquest fenomen. Són 20 hores lectives, distribuïdes en 4 sessions de 2 hores cadascuna, mitjançant la plataforma Zoom, i 12 hores de treball individual i en grup.

Ja són obertes les inscripcions, amb 25 places en total, a disposició de persones particulars o de membres d’entitats, que visquin, treballin o estudiïn a Calafell. La inscripció pot fer-se en aquest enllaç. I en aquest altre enllaç hi trobareu el programa i continguts del curs.

Les sessions seran els dimarts 3,10,17 i 24 de novembre, de 18 a 20 hores. Paral·lelament hi haurà una Google Classroom, amb recursos (vídeos, articles periodístics i recomanacions bibliogràfiques) per acompanyar els continguts treballats en les sessions i aprofundir en els diferents temes abordats.

La formació serà impartida per l’Observatori Noctàmbul@s, entitat feminista, especialitzada en l’abordatge de les violències sexuals en contextos d’oci i consum de drogues. El curs se centrarà a introduir les persones participants en la perspectiva de gènere i a  conèixer tota la estructura de violències masclistes i les seves manifestacions als diferents àmbits.