14/09/2015

L'escola La Ginesta estrena curs amb la zona d'aparcament pavimentada

Una altra promesa electoral complida abans dels 100 dies

L’escola La Ginesta estrena el curs 2015-2016 amb la zona d’aparcament que fan servir les famílies quan porten els nens al centre ja pavimentada. L’espai, situat al carrer de les Garrigues, i que fins ara era de terra, donarà servei també als usuaris del camp de futbol municipal de Segur, ja que els horaris són del tot compatibles.

L’asfaltat d’aquest aparcament era una promesa electoral “de les que volíem complir el primer any de mandat, i que hem acabat enllestint abans de complir els primers 100 dies”, explica el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament, Miguel Ángel Perín. Aquesta era, a més, una de les principals demandes ciutadanes existents al nucli de Segur de Calafell, ja que rar és el dia que en aquest terreny no hi estacionen de 100 a 150 vehicles.

Ha calgut un sprint perquè l’aparcament sigui operatiu des del primer dia de curs. Les obres havien d’acabar la primera setmana de setembre, però les pluges dificultaven la compactació de l’asfalt i la pintura de la senyalització horitzontal. Aquest dilluns quedaran encara petits serrells, que es completaran amb poques hores de feina, però que no n’impediran l’ús.

L’obra ha costat 59.000 euros. D’aquest total, 32.000 euros provenien de millores ofertes per l’empresa adjudicatària de la pavimentació dels aparcaments dels dos pavellons poliesportius municipals. L’Ajuntament hi ha afegit els 27.000 euros restants, per tal de completar l’enllumenat públic.

Coincidint amb l’execució d’aquesta obra, i fora del seu cost, s’han realitzat diversos petits treballs de millora de la via pública a l’entorn de l’aparcament i a un altre carrer de Segur de Calafell. Aprofitar la presència de la maquinària d’asfaltar ha permés estalviar 5.000 euros en aquests altres treballs.