31/10/2018

Mesures especials de trànsit al voltant del cementiri de Calafell

El recinte estarà obert tot el dia i no tancarà a la tarda mentre hi hagi visitants

El voltant del cementiri de Calafell tindrà un dispositiu especial de trànsit a partir d’avui i fins al cap de setmana, coincidint amb els dies de màxima afluència al recinte. Com és costum, a més, s’ampliarà l’horari de visita: obrirà a les 9 del matí i a la tarda-vespre no tancarà mentre hi quedi gent.

Les principals mesures de mobilitat s’aplicaran des d’avui dimecres, 31 d’octubre, fins divendres 2 de novembre, i són les següents:

–Estarà prohibit l’estacionament en tot el camí del cementiri. Es podrà aparcar, com és habitual, a l’aparcament del cementiri. Els dies 1 i 2 de novembre, s'habilitarà l'aparcament de la casa de colònies Artur Martorell per als visitants del cementiri.

–El camí del cementiri serà de direcció única, entre la rambla Mossèn Jaume Tobella i el carrer Jaume Pallarès. S’entrarà per Mossèn Jaume Tobella.

–Tot l’entorn se senyalitzarà d’acord amb les premises anteriors i s’indicarà el recorregut per accedir al cementiri des de l’avinguda Mossèn Jaume Tobella.

–La Policia local regularà el trànsit a la cruïlla de l’avinguda Mossèn Jaume Tobella i amb el camí del cementiri.

–La Policia local podrà introduir canvis en aquest dispositiu si les circumstàncies ho fan necessari.


L’Ajuntament, a més, ha reforçat tots els serveis habituals del cementiri, com els contenidors de matèria orgànica, les escales, les escombres, les galledes... Així mateix, s’ha instal·lat un lavabo portàtil. I en els dies previs, s’ha fet una millora general, inclosa la plantació d’abundants flors a tot el recinte. Així s’ha mateix, s’han netejat els vorals del camí.