16/09/2020

Noves sessions de participació del pla contra les violències sexuals als espais festius de Calafell

Adreçades al lleure nocturn, les entitats festives i les entitats de dones i feministes

L’Ajuntament de Calafell ha convocat per a la setmana vinent tres sessions de participació, dins dels treballs d’elaboració del pla contra les violències sexuals als espais festius. Seran sessions presencials, amb inscripció prèvia i mesures de seguretat, i amb un màxim de 10 participants. Cas que hi haguessin més inscripcions, les reunions passarien a ser virtuals

Les tres sessions convocades tenen com a destinataris sengles col·lectius implicats en aquest pla: el sector del lleure nocturn, les entitats que participen en espais festius i les entitats de dones i feministes. Seran els dies 21 i 22 de setembre, en horaris i llocs diversos que poden consultar-se en el formulari d’inscripció (cliqueu en aquest enllaç).

Aquestes tres convocatòries responen al model participatiu del grup focal: trobades de petit format amb persones o col·lectius implicats, que poden aportar un coneixement qualitatiu a la matèria que es discuteix. En breu es convocarà una sessió de participació oberta a la ciutadania, que serà presencial o virtual, segons el nombre d’inscripcions. Properament se n’informarà.

Aquest procés de participació és organitzat conjuntament per l’Ajuntament i l’Agència Catalana de Joventut. Compta amb la col·laboració de l’Observatori Noctàmbul@s, entitat feminista, especialitzada en l’abordatge de les violències sexuals en contextos d’oci i consum de drogues, que dinamitza les sessions de debat.