13/07/2018

Sortejats els premis de la campanya comercial dels barris antics 2018

Iniciativa per dinamitzar la vida econòmica dels nuclis històrics de 36 municipis catalans

La campanya comercial dels barris antics 2018 ha sortejat els seus premis a Calafell. La iniciativa s’ha desenvolupat durant el mes de juny als establiments comercials de la zona inclosa en el Pla de Barris del nucli antic. És la novena vegada que Calafell participa en aquesta experiència de treball conjunt entre municipis d’arreu de Ctalunya per dinamitzar la vida econòmica dels barris històrics.

Totes les persones que han comprat a aquests establiments poden guanyar premis d’altres municipis participants i els guanyadors d’altres indrets visiten Calafell per gaudir de tot d’experiències al nostre municipi.

Els guanyadors a Calafell han estat Marc Figueres, Rita Rodríguez, Manolita Vicaria, Ramon Robusté, Eva Solé, Joan Pons, Josepa Ferré, Isabel Castaño i Raquel Alcantarilla. El premi al comerciant ha reciagut en David Castro, titular del Café de la Vila.

La campanya té com a lema “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” i mostra un creixement exponencial de participants any rere any. Enguany han estat 36 els municipis inscrits (34, l’any pasat). A més de Calafell, de la comarca del Baix Penedès també en prenen part el Vendrell i l’Arboç.

Un cop més, l’objectiu de la iniciativa comercial és doble: donar a conèixer i potenciar el comerç de proximitat dels nuclis antics i aconseguir donar a conèixer els diferents territoris.
La Xarxa de Barris amb Projectes, formada per ajuntaments que impulsen plans de millora de barris, fa aquestes campanyes amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics, per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.