03/04/2021

Torna el sofà de l’alcalde de Calafell, en format virtual

El proper 6 d'abril, de 12 a 14 hores, mitjançant el Facebook de l’Ajuntament

Torna el sofà de l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré. Serà en format virtual, ja que la situació sanitària encara no permet plantejar-se fer-ne de presencials. El proper 6 d'abril, de 12 a 14 hores, Ferré respondrà les preguntes de la ciutadania a la pàgina Facebook de l’Ajuntament.

Minuts abans de les 12, hi apareixerà una entrada, a la qual es podran fer comentaris amb les preguntes, queixes, propostes o aportacions de les persones que vulguin participar-hi. No es contestarà cap pregunta arribada des de perfils falsos, o que usin pseudònim o imatges personals fícticies.

Ferré explica que “tinc moltes ganes de tornar a treure el sofà al carrer. És un format de proximitat a la ciutadania que ha estat molt útil des que el vam posar en marxa el 2015: hem atès un miler llarg de persones i hem pogut resoldre un 70% de les qüestions plantejades”.

L’alcalde afegeix: “La pandèmia va interrompre el calendari de sessions del sofà, ara fa un any. Des de llavors hem fet alguna sessió virtual, una fórmula que ara reiterem. Però la intenció és tornar al carrer així que sigui segur fer-ho”.