27/12/2018

Torna, un any més, la campanya “Cap nen sense joguina”

Hi ha quatre punts de recollida i, a més, es faran dos torneigs de futbol que s’hi solidaritzaran

Calafell torna a organitzar, un any més, la campanya “Cap nen sense joguina”. L’objectiu és que tots els infants puguin tenir un regal de Reis, encara que la situació econòmica de les seves famílies no ho permeti.

La campanya és promoguda per Creu Roja, amb el suport de l’Ajuntament de Calafell i altres entitats locals. Es demana donar joguines que siguin noves i que, a més, no siguin ni bèl·liques ni sexistes. Pot donar-se fins al proper 3 de gener.

Hi ha quatre punts de recollida:

–A la Creu Roja, a la carretera de l’Estació

–A Calafell.tv, a la plaça de Catalunya (telèfon d’atenció 24 hores: 647 751 883)

–A la regidoria de Turisme, al carrer Sant Pere

–Al Parc de Nadal, al pavelló poliesportiu de Segur


A més, en aquestes dates se celebran dos tornegis de futbol que se solidaritzaran amb aquesta campanya. Dissabte 29 de desembre, es disputarà un torneig de categoria aleví, de les 10 a les 16 hores, al camp municipal de Segur. L’organitza la Unió Esportiva Segur. I diumenge 31 de desembre, al camp municipal de Calafell s’hi farà el torneig “Una joguina, una il·lusió”. L’organitza l’Escola de Futbol Calafell i és una competició de futbol 7 de totes les categories. Es convida als assistents a portar una joguina de les característiques que explicàvem anteriorment.