06/02/2019

Calafell aprova 55.485,94 euros de noves subvencions per a rehabilitar immobles del nucli antic

Se’n beneficiaran quinze edificacions de l’àmbit del Pla de Barris

El ple de l’Ajuntament de Calafell ha aprovat un paquet de subvencions per a la rehabilitació d’immobles i edificis al nucli antic, per un import total de 55,485,94 euros. Aquests ajuts formen part del Pla de Barris, que financen al 50% l’Ajuntament i la Generalitat. Corresponen a l’anualitat de 2017, per obres que ja estan acabades, i se’n beneficieien quinze edificacions.

Les finques que rebran subvenció són les situades al carrer Josep Bargés i Barba 3B, al carrer Bisbe Català 13, al carrer Jesús 3, al carrer Torredembarra 2, al carrer Joan Miró 13, al carrer del Pou 53, al carrer Jesús 8B, al carrer del Pou 47, al carrer del Pou 10, al carrer Bisbe Català 4, el carrer Joan Miró 6, al carrer Bisbe Català 18, al carrer Major 10, al carrer del Pou 45 i al carrer Principal 32.

Els ajuts a la rehabilitació d’edificis tenen la finalitat d’afavorir l’ús residencial del nucli antic. “Es tracta de millorar les condicions d’habitabilitat en general, però un objectiu molt primordial és tornar al mercat els edificis abandonats”, explica el regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Perín. L’objectiu és també “millorar l’estètica dels edificis, tot tendint a unificar-ne l’aparença exterior”.