04/10/2019

La Policia local de Calafell ha fet més de 13.000 serveis en el darrer any

Les actuacions més nombroses han estat les de trànsit i les de policia assistencial

La Policia local de Calafell ha fet més de 13.000 serveis entre setembre de 2018 i setembre de 2019. En l’habitual balanç que es fa en la festa patronal del cos, es va destacar que el principal nombre d’actuacions realitzades van ser de trànsit i de policia assistencial.

En concret, es van fer 4.125 actuacions de trànsit, 1.180 de les quals van ser proves d’alcoholèmia i drogues. La Policia local ha participat en diferents campanyes de seguretat viària impulsades pel Servei de Trànsit de Catalunya, relatives a l’excés de velocitat, el consum de substàncies o l’ús d’elements de seguretat passiva (casc, cinturó, cadiretes infantils...).

En aquest àmbit, el cost va actuar en 260 accidents de trànsit, 127 dels quals van ser amb víctimes.  

D’altra banda, la Policia local va efectuar 2.569 accions de policia assistencial. La policia assistencial inclou totes les actuacions que tenen com a finalitat la protecció o auxili directe a la ciutadania: protecció de drets, resolució de conflictes, informació al ciutadà...

Finalment, la Policia local ha tirat endavant 1.257 actuacions de policia administrativa i 939 actuacions de policia judicial.

 

Més informació