L’ajuntament de calafell dóna el seu suport als veïns atemorits per les accions d’un altre ciutadà

04/11/2005

Calafell, 4 de novembre.- L’alcalde de Calafell, Joan Olivella (CiU), ha rebut avui els calafellencs i calafellenques que s’han manifestat contra les accions del veí A.G. M., i els ha fet saber que “tenen tot el suport de l’ajuntament”.
Unes seixanta persones s’han manifestat avui pels carrers de Calafell, ja que des de fa dies viuen atemorits per la presència d’un veí, A.G.M., les accions violentes del qual els ha portat a la determinació de demanar-ne l’expulsió. De fet, i davant de la denúncia d’alguns d’aquests veïns, el jutge ja ha dictat una sentència cautelar segons la qual A.G.M. no es pot apropar durant 3 mesos ni als denunciants ni al municipi.
Olivella ha fet saber que a partir d’ara “hi haurà un reforçament de la seguretat tant al nucli de Calafell Poble com a les escoles”, ja que les mares estan especialment preocupades pels seus fills. Es dóna la circumstància que els veïns més afectats són els de la zona del nucli del poble, i especialment els que viuen a prop del carrer del Mar, on també resideix aquest veí.