S’obren les preinscripcions per als cursos de Cultura, Ensenyament, Treball i Joventut de l’Ajuntament

23/08/2013

El proper dilluns, 26 d’agost, s’obre el període de preinscripcions per als cursos i activitats 2013-2014, que s’ofereixen des de l’Ajuntament de Calafell. Són activitats organitzades pels departaments de Cultura, Ensenyament, Treball i Joventut de l’Ajuntament de Calafell, així com també pel Consorci de Normalització Lingüística i les Biblioteques de Calafell.

La relació d’aquestes activitats es pot consultar al Guia d’Activitats 2013-2014, que es pot adquirir La guia es pot obtenir gratuïtament a totes les dependències municipals de l'Ajuntament de Calafell, així com en establiments comercials, i també es pot consultar al web municipal (www.calafell.cat).

Les inscripcions es poden tramitar a través de les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) o del web municipal (http://tramits.calafell.cat). S’acceptaran alumnes mentre hi hagi places, i no s’admetrà més d’una preinscripció per persona a un mateix curs i amb diferent horari. Si hi ha més sol.licituds que places, es realitzarà un sorteig el dia 18 de setembre, a les 12h., a la sala de plens de l'ajuntament. Els qui no siguin agraciats, quedaran en llista d'espera segons data d'inscripció.

Així mateix, per als cursos de Català, les inscripcions per a antics alumnes és del 3 al 5 de setembre, i per a nous alumnes, del 9 al 20 de setembre. Els qui s’inscriguin per primera vegada, caldrà que acreditin el seu nivell de català.

Com es pot veure a la guia, l’Ajuntament de Calafell ofereix una gran diversitat d’activitats, entre les quals hi ha formació per a adults, idiomes, tertúlies filosòfiques, tallers, monogràfics, activitats culturals, formació laboral, o cursos de coaching, entre d’altres.

Entre les novetats d’aquest any cal destacar algunes propostes divertides com Dansa del ventre o Zumba; tallers de Scrapbooking, Nutrició o d’Intel.ligència emocional, i fins i tot un curs molt suggeridor: Fes realitat els teus somnis!

També us oferim nous cursos orientats a la vostra activitat professional, com l’aprenentatge de l’idioma rus adaptat al món comercial o de la restauració. I en el camp de la informàtica, un nou curs de Programació, Disseny i Aplicacions web, a més del curs de Photoshop, i la realització d’un workshop empresarial.

Consultar aquí la guía d'activitats