L'Ajuntament pavimenta l'aparcament que donarà servei a l'escola La Ginesta i al camp de futbol de Segur

04/08/2015

L’Ajuntament de Calafell ha començat aquesta setmana les obres de pavimentació de l’aparcament que donarà servei tant a l’escola La Ginesta com al camp de futbol municipal de Segur. La zona d’estacionament, fins ara de terra, està situada al carrer de les Garrigues i ja era utilitzada per les famílies que porten els seus fills al centre escolar. Durant el curs, rar és el dia que, a les hores d’entrada i sortida, no hi estacionen de 100 a 150 vehicles.

El pressupost de l’obra puja 59.000 euros. D’aquest total, 32.000 euros provenen de millores ofertes per l’empresa adjudicatària de la pavimentació dels aparcaments dels dos pavellons poliesportius municipals. L’Ajuntament hi ha afegit els 27.000 euros restants, per tal de completar l’enllumenat públic.

Hi havia sobre la taula la pavimentació d’una altra zona sense asfaltar que és utilitzada per aparcar pels usuaris del camp de futbol, però l’actual govern calafellenc s’ha decantat per l’altra opció, ja que permet resoldre dos problemes. Els horaris de l’escola i del camp de futbol són compatibles del tot perquè els dos equipaments comparteixin aparcament.

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, recorda que “pavimentar l’aparcament de l’escola la Ginesta era una promesa electoral, i de les que volíem complir el primer any del mandat”. Segons Ferré, “quan vam elaborar el programa, amb participació ciutadana, aquesta va ser una de les principals demandes al nucli de Segur de Calafell”.