La Biblioteca Ventura Gasol de Calafell inicia el Club de lectura TOPIKZ 2013

28/01/2013

Dilluns, 28 de gener, s’iniciarà el cicle del Club de lectura TOPIKZ de Calafell 2013 on es comentarà el llibre “Extraños en un tren”, de P.Higsmith.

La intriga d'aquesta novel•la està basada en la idea d'un crim sense mòbils, un crim perfecte: dos desconeguts acorden assassinar cadascun a l'enemic de l'altre, proporcionant així una coartada indestructible. Bruno: alcohòlic, homosexual latent viatja en el mateix tren que Guy: ambiciós, treballador, adaptat. Comença a conversar i Bruno força a l'altre a parlar, a descobrir el seu punt feble, l'única esquerda en la seva ordenada existència: Guy voldria veure’s lliure de la seva dona, que el va trair i que ara pot obstaculitzar el seu prometedor futur. Bruno li proposa un pacte: ell matarà a la dona i Guy, al seu torn, el pare de Bruno, a qui aquest odia. Guy rebutja tan absurd pla i ho oblida, però no així Bruno, qui, un cop complerta la seva part, reclama a l' horroritzat Guy que compleixi amb la seva.

El Cicle del Club de Lectura TOPIKZ de Calafell està adreça a adults i es durà a terme el 4rt dilluns de cada mes, fins al maig de 2013. Totes les lectures es faran a les 18.30h i estaran conduïdes per Sandra Pouza.

Les següents sessions previstes son:

  • 25 de febrer, on es comentarà el llibre “Inés y la alegria”, de A.Grandes
  • 16 de març, on es comentarà el llibre “La sonrisa etrusca”, de J.L.Sampedro
  • 8 d’abril, on es comentarà el llibre “Cròniques de la veritat oculta”, de P.Calders
  • 29 d’abril, on es comentarà el llibre “El guepard”, de T. De Lampedusa
  • 20 de maig, on es comentarà el llibre “La rebel·lió dels animals” de G.Orwell

El club de lectura és una activitat de foment de la lectura i consisteix en un grup de persones que llegeixen un llibre proporcionat per la biblioteca i es troben un cop al mes per comentar-lo.

Per inscriure’s cal fer-ho a qualsevol de les dues biblioteques: Biblioteca Ventura Gassol situada al Pg. de la Unió, s/n, telèfon 977 691 284 i correu electrònic: biblioteca.calafell@gencat.cat o bé a Biblioteca Casa Nova situada a C/ Dinamarca, 8, telèfon i 977 161 864 i correu electrònic: biblioteca.segurdecalafell@gencat.cat.