Calafell posa en marxa una nova edició de la campanya comercial de Sant Jordi

22/04/2016

Calafell posa en marxa dissabte vinent, 23 d’abril, una nova edició, la novena, de la campanya comercial de Sant Jordi. El veterà certamen es prolongarà fins al 15 de maig i batrà el record de premis, ja que se’n repartiran 2.600.

Enguany hi participaran cinquanta establiments, entre comerços, bars i restaurants, dels tres nuclis del municipi (Poble, Platja i Segur), així com les parades del mercat municipal. La campanya, organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, té el suport de les associacions empresarials i comecials Fòrum Calafell i Segur Centre.

Com és costum, els comerços participants lliuraran als seus clients un “rasca” on podrà haver-hi obsequis directes o vals de descompte en productes o serveis que cada establiment ofereixi. Tots els premis, a excepció dels especials, s’hauran d’anar a recollir als establiments que els hagin aportat. Les targetes no premiades entraran en el sorteig de dos premis especials, consistents en un cap de setmana a Calafell per a dues persones.

Els establiments participants són Fruiteria Fabregat, Xarcuteria Arroyo, Bon Tall, Corner Salu, Iris Flors-Plantes-Pinsos, Garden Vives, MdDonald’s, Calçats Ricat, Calçats Ricart Oulet, Come va?, Restaurant l’Àncora, Carnicería La Pilarica, Llibreria Esther, Pastisseria Andreu, Masdeu Alimentació, Pastisseria Principal, Bondi, Restaurant La Sirena, Boutique Regaliz, Supermercat Calafell, Calçats Anna, Doña Amparo, Talleres Miguel (Renault Segur), Farmacia International, Fotokis Calafell, Piedraluna, Tutto Vision, Mainland, Bar Bodega Cal Marus, Sol i Lluna, Bar Croissanteria Teixidor, Cansaladeria Alsina, A Can Pilis, Pa Torrat, Restaurant Pizzeria Las Brasas, Estanc núm 5 La Marina, Centre Estètica Aquaspa, Oh! La Pelu, Perruqueria Mireia Estil, Toldisa, Moto Bike, Gacela, Estanc Pallarès, Rellotgeria Angel, L’Acadèmia Aula de Suport, Calçats Mar-Javi, Bar Calafell, Tot Marca Outlet i Pecorino.