La cadena Worten obre un establiment a Calafell i crea quinze llocs de treball directes

25/06/2015

La cadena d’electrònica de consum i electrodomèstics Worten ha obert aquest 25 de juny un establiment a Calafell, que crearà quinze llocs de treball directes, a més d’altres d’indirectes, en neteja, segurar i logística. La botiga ocupa 1.000 metres quadrats i s’ha instal·lat a l’antic basar de Caprabo, al centre comercial de Mas Mel. La cadena hi ha invertit 450.000 euros.

És el primer establiment que Worten obre a l’Estat espanyol després de la renovació de la marca i la línia comercial. Aquesta nova línia, sota el lema “Tecnología para todos”, crea unes botigues físiques més confortables pels clients, combinades i coordinades amb la venda en línia.

El director general de Worten Espanya, Miguel Aguas, ha assistit a l’obertura de la botiga i ha explicat les raons per les quals la companyia s’ha instal·lat a Calafell. Segons ha indicat, “hem vingut a Calafell perquè és un mercat que ens ha semblat molt interessant. És una zona de costa amb un poder adquisitiu alt, amb molts residents habituals, però també amb força turistes en temporada alta”.

De la seva banda, l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, convidat a l’obertura, ha destacat que “la reactivació econòmica és primordial per a Calafell i tota la comarca del Baix Penedès. Som conscients que no és fàcil, però necessitem totes les inversions possibles, perquè cada obertura empresarial significa llocs de treball. I valorem molt que siguin negocis que aportin activitat tot l’any i no tan sols durant la temporada turística”.

Worten pertany al grup portugès Sonae, que va arribar a Catalunya l’any 2011. La botiga de Calafell s’afegeix a les que Worten té a Sant Boi de Llobregat, Platja d’Aro, Barcelona i Badalona.