Calafell celebra dissabte una renovada festa del vi nou i l’oli novell

09/11/2017

La Cooperativa Agrícola de Calafell celebra dissabte una renovada festa del vi nou i l’oli novell, que succeix la història Rostada Popular amb un programa ampliat d’activitats. La festa es desenvoluparà de les 18 a les 24 hores, a l’esplanda de la Cooperativa, i inclourà activitats per a infants i adults.

Els actes començaran a les 18 hores amb un seguit de tallers infantils perquè els més petits coneguin l’oli i el vi. A les 19 hores, hi haurà una sessió “Jam de Swing”, perquè tothom pugui vallar o aprendre’n.

A les 20.30 hores, es farà la presentació del vi i de l’oli d’enguany, amb un tast per als asisstents. I a les 21 hores, es farà un sopar de rostada i botifarra. La rosta és una torrada de pa amb la qual se suca l’oli. Anirà acompanyada de botifarra, vi i postre, al preu de 7 euros. Els tíques es poden comprar a la cooperativa. I a partir de les 22.30, hi haurà música en viu fins a la mitjanit.

La festa és organitzada per la Cooperativa Agrícola, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i el col·lectiu local Esgangalats Calafell.