S’obren les inscripcions per a nous cursos de català a Calafell

13/12/2017

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix a Calafell nous cursos de català de tots els nivells, des del Bàsic fins al Suficiència, de forma presencial i en línia. I la inscripció ja és oberta, fins al proper 20 de desembre, de dilluns a dijous de 9.30 a 13.30 h, i de 16 a 19 h, a Cal Bolavà (avinguda de la Generalitat 1).

Els nous alumnes han de presentar un certificat de coneixements de llengua catalana o fer una prova de col·locació, que cal fer en hora concertada. El telèfon d’informació és el 977 699 078.

En tots els cursos, el CPNL a Calafell aporta les eines necessàries perquè els alumnes siguin capaços de relacionar-se oralment i per escrit amb el seu entorn personal i professional. Una de les aportacions  del CPNL que enriqueix l’ensenyament de la llengua catalana és el gran nombre d’activitats culturals que organitza o que coorganitza amb altres entitats. Aquestes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió social.

Els cursos del català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).